I høst arrangerer Oslo Museum en jubileumsspesial av den populære byvandringsserien «Kjenn din by». Vandringene gir deg muligheten til å oppleve Oslo og bli kjent med byens historie på en helt unik måte – der den faktisk utspilte seg. Gjennom faglige innlegg, dramatiseringer og kunstneriske innslag fortelles Oslos historie fra middelalderen til i dag.

De seks jubileumsvandringene foregår ulike steder i byen gjennom sensommeren og høsten.

Følg med for mer detaljert program.

Tid:  Tirsdager kl. 18 fra 20. august t.o.m. 24. september
Sted: Ulike steder i byen

Mange mennesker samlet rundt en guide på et gatehjørne. Solen gir et fint motlys.
Kjenn din by

Byvandringer under vignetten «Kjenn din by» har vært arrangert i Oslo siden 1950. De siste tiårene har Oslo Museum vært ansvarlig for vandringene, som henvender seg til alle som er glad i Oslo og som ønsker å bli bedre kjent med byens historie og historiske utvikling.

Vandringene spenner vidt når det gjelder tid, sted og tematikk; middelalder er like relevant som vår egen samtid, og vi går like gjerne på Grønland, som i sentrum, på Frogner eller på Holmlia.

En guide snakker til tilhørere. I bakgrunnen et stort gult trebygg.
Omvisninger og byvandringer på bestilling

Vil du bestille en privat byvandring eller omvisning i en av våre utstillinger? Vi tilbyr ulike omvisninger og byvandringer på forespørsel for grupper, i tillegg til skreddersydde turer. Opplev museet og byen med våre dyktige formidlere.

Omvisninger og byvandringer på bestilling