I høst arrangerer Oslo Museum en jubileumsspesial av den populære byvandringsserien «Kjenn din by». Vandringene gir deg muligheten til å oppleve Oslo og bli kjent med byens historie på en helt unik måte – der den faktisk utspilte seg. Gjennom faglige innlegg, dramatiseringer og kunstneriske innslag fortelles Oslos historie fra middelalderen til i dag.

De seks jubileumsvandringene foregår ulike steder i byen gjennom sensommeren og høsten.

Se program

Tid:  Tirsdager fra 20. august t.o.m. 24. september
Sted: Ulike steder i byen

Merk at et par av vandringene krever påmelding.

Mange mennesker samlet rundt en guide på et gatehjørne. Solen gir et fint motlys.
Kjenn din by

Byvandringer under vignetten «Kjenn din by» har vært arrangert i Oslo siden 1950. De siste tiårene har Oslo Museum vært ansvarlig for vandringene, som henvender seg til alle som er glad i Oslo og som ønsker å bli bedre kjent med byens historie og historiske utvikling.

Vandringene spenner vidt når det gjelder tid, sted og tematikk; middelalder er like relevant som vår egen samtid, og vi går like gjerne på Grønland, som i sentrum, på Frogner eller på Holmlia.

En guide snakker til tilhørere. I bakgrunnen et stort gult trebygg.
Omvisninger og byvandringer på bestilling

Vil du bestille en privat byvandring eller omvisning i en av våre utstillinger? Vi tilbyr ulike omvisninger og byvandringer på forespørsel for grupper, i tillegg til skreddersydde turer. Opplev museet og byen med våre dyktige formidlere.

Omvisninger og byvandringer på bestilling