Bli med oss ut i byen

Oslo Museum tilbyr flere ulike byvandringer gjennom hele året. De fleste faste vandringene foregår i vår- og høstmånedene.

Kjenn din by

Populær serie med byvandringer som tilbys hver vår, sommer og høst, med nye temaer, steder og omvisere hver gang. Temaene spenner fra by- og arkitekturhistorie, til nyere byutvikling, bydelshistorie og samfunnsaktuelle temaer. Vandringene er som regel gratis, med noen få unntak.

Maries tur

Vandringer i fotsporene til fabrikkjenta Marie Olsen. Tilbys hver vår og høst. Byvandringene har et nytt tema og ny omviser for hver gang. Vandringene er gratis.

BaByvandring

Kulturelle trilleturer med ulike temaer hver vår og høst. Tilrettelagt for nybakte foreldre i permisjon. BaByvandringene er et samarbeid mellom Oslo Museum, Nasjonalmuseet og Vigelandmuseet. Vandringene er gratis.

Sagenevandring

Minivandringer i fabrikkmiljøet på Sagene hver lørdag og søndag gjennom hele året. Vandringene avsluttes med et besøk i museumsleiligheten Brenna.

Alle byvandringer

En gruppe med byvandrere krysser en vei i sentrum. Høye bygg på begge sider.
Byvandringer på bestilling

Vil du bestille en privat byvandring eller gi bort en vandring i gave? Opplev byen med våre formidlere.

Oslo Museum tilbyr ulike faste vandringer på forespørsel, i tillegg til skreddersydde turer. Du kan også kjøpe gavekort.

Byvandringer på bestilling