Vil du jobbe som museumsvert på et av Oslos mest spennende museum? Vi søker serviceinnstilt medarbeider i 70% fast stilling som museumsvert på Interkulturelt Museum.

Til Interkulturelt Museum søker vi etter en utadvendt, selvstendig og fleksibel museumsvert med høy serviceinnstilling og formidlingsglede. Som museumsvert vil du ha ansvar for den daglige betjeningen av publikumsmottaket på Interkulturelt Museum. Stillingen er en fast stilling på ca. 70%, og arbeidstiden følger museets åpningstider. Noe kvelds- og helgearbeid må regnes med.

SØK HER

Arbeidsoppgaver

• Betjene museets publikumsmottak og sentralbord, ta imot og videreformidle henvendelser til museet
  • Informere om utstillinger og aktiviteter til museets besøkende
  • Klargjøre museet ved åpning og stenging
  • Bistå med å følge opp og ivareta museets utleievirksomhet
  • Holde lokalene og museets nærmiljø ryddige og representative
  • Etter avtale: lede publikumsaktiviteter og holde omvisninger i utstillingene
  • Vakthold og sikkerhet
  • Bistå ved museets arrangementer
  • Andre oppgaver etter avtale

Kvalifikasjonskrav

• Minimum to års utdannelse etter videregående. Relevant praktisk erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Interesse for mangfold, kunst og kultur
  • Gode språkkunnskaper, minimum et skandinavisk språk og engelsk.
  • Grunnleggende ferdigheter i IKT og digitalt utstyr
  • Erfaring fra lignende arbeider en fordel

Personlige egenskaper

• Evne til å kommunisere med ulike mennesker og være en god relasjonsbygger
  • Høy serviceinnstilling, løsningsorientert og fleksibel
  • Utadvendt, sosial og kontaktskapende
  • Initiativrik, fokusert og med evne til å arbeide selvstendig
  • Ryddig, strukturert og godt humør
  • Personlig egnethet vektlegges

• Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Et hyggelig og kreativt miljø med gode kolleger
  • Lønn etter avtale: Landsoverenskomsten for museer
  • Pensjonsordning i KLP

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Avd. leder Marte Midtsund, tlf 974 69 830

Oslo Museum ønsker mangfold på arbeidsplassen og at våre medarbeidere gjenspeiler byens befolkning. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Personlig egnethet og motivasjon for stillingen vil bli vektlagt ved ansettelsen.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Dato for oppstart etter avtale.

Elektronisk søknad med CV og kopier av attester og vitnemål sendes via jobbnorge.no. SØK HER

Søknadsfrist 29. mai

Søknadene behandles fortløpende, så ikke vent med å søke om du har lyst til å jobbe hos oss!