Grenseløs

Fra 20. mai inntar 14 skeive organisasjoner hver sin gamle fengselscelle på Interkulturelt Museum. Sammen med Pride Art kuraterer de sin egen utstilling der de viser ulike nyanser av skeiv kunst og kultur.

Se mer →
Ny utstilling

Hjertebank

Hva mener Oslos befolkning om forelskelse og kjærlighet, sånn egentlig? Ny utstilling på Interkulturelt Museum fra 10. mars.

Se mer →
Ny utstilling

Good Mourning – 10 år etter 22. juli

10 år etter terrorhendelsene i Oslo og på Utøya 22. juli 2011 har profesjonelle kunstnere, ungdom og publikum samlet seg for å utforske og bearbeide sorg gjennom kunst. Resultatet vises nå i en egen utstilling på Interkulturelt Museum og i et stort utendørs veggmaleri.

Se mer →
Ny utstilling

TYPISK DEM

Hvilke fordommer har du? Ta pulsen på dine egne fordommer i utstillingen «Typisk dem» på Interkulturelt Museum.

Se mer →
Utstilling

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Se mer →
Utstilling

Grøntland

Hva er typisk Grønland? Dette forsøker ungdommer fra bydelen å svare på i gateutstillingen Grøntland. Se utstillingen utenfor Grønland kirke fra onsdag 22. september.

Se mer →
Gateutstilling

Lytt til oss, vi har også en stemme

Hva er utenforskap, og hvordan bekjemper vi det? I et av utstillingsrommene i «Typisk dem» kan du høre ungdom fortelle om sine opplevelser av utenforskap og inkludering.

Se mer →
Utstilling