Monument to a Fence & You are never Alone – Lisa Pacini

Lisa Pacini sitt arkitektoniske skulpturprosjekt "Monument to a Fence" ser nærmere på hvordan fordommer utfordrer fysiske og mentale barrierer mellom folk.

Se mer →
Utstilling: skulptur

Karnevalet – feiring og protest

Hvordan kan kunstneriske uttrykk og strategier brukes til å harselere med og gjøre motstand mot makten? Bli med på Karnevalet!

Se mer →

Dialogen verden glemte

Få med deg dokumentarprosjektet som tar for seg dialogmøtene som fant sted i Toumliline i Marokko fra 1956-1957.

Se mer →
Utstilling

Lytt til oss, vi har også en stemme

Hva er utenforskap, og hvordan bekjemper vi det? I et av utstillingsrommene i «Typisk dem» kan du høre ungdom fortelle om sine opplevelser av utenforskap og inkludering.

Se mer →
Utstilling

Pity-Play

Opplev en kunstutstilling iscenesatt som en hage, delvis velstelt og delvis gjengrodd.

Se mer →
Utstilling

Stranger Within

Kunstneriske undersøkelser av gjestfrihet i Alta, Tromsø, Kirkenes og Oslo presenteres i installasjon og forestillinger.

Se mer →
Utstilling og forestillinger

Kampen om Grønland

Norges mest sammensatte bydel i Norge, med høy fattigdom og dårlige levevilkår, skal løftes. Kunstnerne Ane Hjort Guttu og Amelia Beavis-Harrisons politiske kunstprosjekter inviterer publikum til å spørre seg hvem Grønland skal løftes for.

Se mer →
Utstilling

The Other Wild

Kunstneriske undersøkelser av hvordan oppfattelser om det normative er innbakt i samfunnsinstitusjonene fengsel og museum.

Se mer →
Utstilling

Oslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER