Kulturkafé FRODIG

Åpningstider: Fra kl. 11-17 alle dager (onsdager kl. 11-19)

FRODIG skal være et sted for møter mellom mennesker og et sted for kjente og ukjente smaker. På Frodig mener vi at god mat skaper gode møter.

Stengt inntil videre for å begrense risiko for spredning av koronaviruset (COVID-19)

Vi bruker lokale og økologiske råvarer men oppskriftene kommer ofte langveis fra. På onsdager kl. 17 arrangerer vi langbordsmiddager / sosiale middager der vi inviterer gjestekokker fra lokalmiljøet rundt Grønland / Tøyen som setter sitt preg på menyen.

Museet og Frodig jobber tett sammen om ulike aktiviteter og kurs. Noen av våre viktige samarbeidspartnere er Nabolagshager, som hjelper oss med å etablere en egen urtehage i bakgården, og komposterer avfall til egen jord. Kaffen vår, Tøyenkaffe, blir levert av IBA som er en sosialentreprenør med hjerte for Tøyen og Grønland.

FRODIG er en del av Interkulturelt Museum, som gjennom sitt arbeid og tilbud arbeider for å motvirke fordommer og opplevelsen av utenforskap. Kafeen driftes av Mestringsguiden, en sosialentreprenør som allerede driver Aleppo Bahebek og Injera Palace, to av ti matboder på Vippa. Mestringsguiden ansetter tidligere flyktninger med kvalifikasjoner innen matfaget.

Frodig har mottatt generøse bidrag fra Sparebanskstiftelsen DNB og Kulturdepartementet 

Følg oss på Facebook!