Kontakt Bymuseets venner

Anne Solveig Romedal Sandland for nærmere opplysninger asr@oslomuseum.no / 23 28 41 70

Er du glad i Oslo? Vil du bli bedre kjent med byen du bor i? Bli medlem du og! 

Som venn av Bymuseet får du gratis adgang på Bymuseet og Teatermuseet, tilgang til eksklusive opplevelser og ny kunnskap om Oslos historie. Du får møte de fremste fagfolkene innen arkitektur, historie, kunst og andre som kjenner Oslo bedre enn de fleste.

For tiden har museet rundt 500 medlemmer. Som medlem får du tidsskriftet Byminner og invitasjoner til utstillingsåpninger tilsendt, samt 10% avslag i museumsbutikken.

Har vi e-postadressen din?
Send oss en epost med navn og telefonnummer til post@oslomuseum.no. Opplysningene vil ikke bli brukt av andre enn venneforeningen og museet.

Priser
Årspris, vanlig medlemskap, inkl. Byminner: Kr 400,-
Årspris, Bedrifter/institusjoner, inkl. 5 eks. Byminner: Kr 1.200,-


Arrangementer høst 2018

Kjære venner!

I fjor besøkte venneforeningen Oslos herregårder. I høst inviteres dere til en helt annen side av Tøyen!

Bli med på besøk i Tøyenkirken og til kveldsmat i Gråbeingårdene.

Vi starter i Tøyenkirken, som er et alternativt og inkluderende kirkemiljø og sosialsenter. Ansvarlig vert er Nils Bernhard Topland

Etterpå krysser vi gata og besøker museumsleiligheten i gråbeingården Tøyengata 38b. Linken Apall-Olsen fra Bymuseet tar imot og forteller om gårdens, strøkets og beboernes liv i tidligere tider. I den anledning blir det også budt på litt aftensmat i tidens ånd.

Torsdag 20. september kl. 17

Påmelding: asr@oslomuseum.no eller på telefon 23 28 41 70

Pris: kr. 100,-

Oppmøte i Herslebs gate 43 kl. 17

 Oslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER