Kontakt Bymuseets venner

Anne Solveig Romedal Sandland for nærmere opplysninger asr@oslomuseum.no / 23 28 41 70

Er du glad i Oslo? Vil du bli bedre kjent med byen du bor i? Bli medlem du og! 

Som venn av Bymuseet får du gratis adgang på Bymuseet og Teatermuseet, tilgang til eksklusive opplevelser og ny kunnskap om Oslos historie. Du får møte de fremste fagfolkene innen arkitektur, historie, kunst og andre som kjenner Oslo bedre enn de fleste.

For tiden har museet rundt 500 medlemmer. Som medlem får du tidsskriftet Byminner og invitasjoner til utstillingsåpninger tilsendt, samt 10% avslag i museumsbutikken.

Har vi e-postadressen din?
Send oss en epost med navn og telefonnummer til post@oslomuseum.no. Opplysningene vil ikke bli brukt av andre enn venneforeningen og museet.

Priser
Årspris, vanlig medlemskap, inkl. Byminner: Kr 400,-
Årspris, Bedrifter/institusjoner, inkl. 5 eks. Byminner: Kr 1.200,-


Arrangementer høst 2018

 

Årets høstquiz

Oslo Museum har mange unike bilder fra Oslo, både historiske og dagsferske. Ved hjelp av gamle foto skal vi sammen huske, utforske og lære hverandre om mangfoldet i byen vår. Test dine kunnskaper om Oslo før og nå – eller lær noe nytt.

Vi viser bilder – du svarer hva det er, hvor det er etc. Utførlige svar i gjennomgangen etterpå fra

Quizmasterne: Mic Wessel Aas og Anne Sundby

Du er hjertelig velkommen, både alene eller sammen med de vennene du tar med deg. Ta gjerne med foreldre eller barn om det passer. Vi løser Quiz-oppgavene sammen, i grupper.

Blir du en av vinnerne?

Lett servering.

Tid: 18. oktober fra kl 17 – kl 19.

Sted: Frogner hovedgård, besøkssenteret

Arrangør: Bymuseets venner

Oslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER