Bli med på en spennende vandring i Frognerparkens best bevarte hemmelighet og aller eldste anlegg; barokkhagen utenfor Frogner hovedgård.

Lørdag 27. august kl. 13 og 15 vil leder for by- og teaterhistorie ved Bymuseet, Linken Apall-Olsen, røpe «hemmeligheten» og vise den frem. Barokkhagen utenfor Frogner hovedgård var «viden kjent» (eller virkelig berømt) på slutten av 1700-tallet. Der møttes byens øvre lag, og fikk bli kjent med ukjente blomster og frukter og lære om jordens mangfold.

Møtested: På baksiden av Anne på landet, mot barokkhageskiltet og karmbedet i parken

Den store hagen var kunstferdig bygget opp innenfor symmetriske bed omgitt av snorrette veier. Her holdt vertskapet lærde hageomvisninger og bød på duft- og smaksprøver av vekster fra fjerne land. Samtidig var hagen en sosial møteplass med teater og dans, og et sted for å få siste nytt fra den store verden.

Fortsatt er sporene etter den gamle prakthagen leselige. Bli med på en spennende vandring i Frognerparkens aller eldste anlegg!

For å gjøre dagen fullverdig kan du også få med deg en helt unik barokkforestilling i Frogner hovedgård samme kveld. Les mer og kjøp billetter her.