Vil du prøve ut idéen din på scenen eller delta i kreative workshops? Bli med på en festival full av spennende forestillinger, seminarer, samtaler og visninger.

Nye stemmer, historier og uttrykk med barn, ungdom og kunstnere fra hele Oslo. Bli med på festival!

Gratis inngang på alle arrangementer. Det er begrenset antall plasser, så du må reservere plass via lenker i tekst.

 

TekstLab Festival på Interkulturelt Museum:


Mandag 12. oktober


16.30 TekstLab Unge Stemmer | 
Workshop for deg over 13 år
Har du en idé du vil jobbe videre med? I Galleriet lager vi fortellinger, eksperimenterer og prøver ut idéer. I Salen er det lab med Guro Sibeko for deg som er interessert i poesi, spoken word og slampoesi.
Påmelding: post@tekstlab.com



Tirsdag 13. oktober

Unge talenter med work-in-progress-visninger. Etter hver visning inviteres det til samtale.

18.00 Hanna Asefaw / LY
Året er 2020, og alle rommene blir plutselig ett. Å søke trøst, å søke svar, å søke ly. Hanna er en ung kunstner som jobber med musikk, spoken word, poesi og performance.
Les mer og reserver plass

19.00 Michael Aspli / Forest Within
I Forest Within utforsker Michael Aspli hvordan minner, følelser, fantasier, instinkter og åndelige aspekter kan kroppsliggjøres og fremføres som performativt rituale.
Les mer og reserver plass

20.00 Ornilia Ubisse / Chaos in the box
Våren da alt stoppet opp. Korona-krisen, politidrapet på George Floyd og Black Lives Matter står sentralt når dansekunstneren utforsker bevegelsesmessige transformasjoner.
Les mer og reserver plass



Onsdag 14. oktober


18.30 HangIn for ungdom på Grønland | For deg over 13 år

Lurer du på hva TekstLab er og om det kan være noe for deg? Har du en idé til en dans, sang, rap, dikt, historie eller fortelling? Stikk innom på HangIn og møt nye venner og kunstnere fra TekstLab.
Påmelding:
post@tekstlab.com



Torsdag 15. oktober


18.00 TekstLab-kollektivet
TekstLab-kollektivet utforsker kollektiv tilhørighet til sted og plass. Arbeidsvisning i galleriet. Med Hanna Asefaw, Michael Aspli, Christian Beharie, Shanti Brahmachari, Cathrine Bjørndalen, Christine Vik Bratvold og Ornilia Ubissse.
Les mer og reserver plass

19.00 Prøverom / Linn Christin Aagedal: Hypersensitiv
Linn er en dansekunstner som jobber tverrfaglig og med improvisasjon. Prosjektet tar utgangspunkt i Linns oppdagelse av å ha en hypersensitiv hud og hvordan dette påvirker hennes tilstedeværelse.
Les mer og reserver plass



Fredag 16. oktober


17.00 TekstLab-kollektivet

TekstLab-kollektivet utforsker kollektiv tilhørighet til sted og plass. Arbeidsvisning i galleriet. Med Hanna Asefaw, Michael Aspli, Christian Beharie, Shanti Brahmachari, Cathrine Bjørndalen, Christine Vik Bratvold og Ornilia Ubissse.
Les mer og reserver plass



Lørdag 17. oktober


12.00 HangIn for barn på Grønland | For deg over 8 år

Lurer du på hva TekstLab er og om det kan være noe for deg? Har du en idé til en dans, sang, rap, dikt, historie eller fortelling? Stikk innom på HangIn og møt nye venner og kunstnere fra TekstLab.
Påmelding:
 post@tekstlab.com



Søndag 18. oktober


13.00–17.00 Møteplass ung i kunst – Live art

13.00: Åpning med kunstnerisk innslag og velkomst ved Annelise Bothner-By, kurator ved Interkulturelt Museum, og Shanti Brahmachari, kunstnerisk leder i TekstLab

13.30: Visning fra Live Art Lab med TekstLab Unge Stemmer

14.30: Kunst som politikk – seminar og samtale: Hvem har rett til å delta i skapende kunstprosesser? Med Hanna Wozene Kvam, Chrissie Tiller, Hanna Asefaw, Mariken Lauvstad med flere

16.00 Ung i kunst – panel: Visninger og presentasjoner av egen kunst med Jesper Jansen, Amelia Gomez Snerte, Ornilia Ubisse med flere

Les mer og reserver plass



Mer om festivalen