Bli med på temakveld om mote, livvstil og identitet på 70-tallet.

På 1970-tallet oppstod antimoten, der unge folk protesterte mot vedtatte normer. Mange gikk inn for unisex-stilen, og kombinerte langt hår med løse indiske skjorter, bestefars lusekofte, olabukse og et indiansk hårbånd rundt hodet. Andre var sosser og markerte seg med rådyre jakker og matchende tilbehør av «riktig merke».

På 70-tallet måtte du stå for noe. Men hva sto islenderen for? Og hva med boblejakken til 700 kroner? Var utslitte fløyelsbukser og flagrende hår provokasjon eller uniformering? Vi bruker kvelden til å utforske hippien, sossen og freaken – og noen av sakene som opptok osloungdommen på 70-tallet.