God førjul! Se våre åpningstider for jul og nyttår her

Bli med kunstner Shwan Dler Qaradaki på en eksklusiv visning av The Golden Wish, utstillingen som ble kåret til årets utstilling i 2019.

“Årets beste” – Klassekampen
“En av årets vakreste utstillinger” – Dagsavisen

The Golden Wish har høstet fantastiske anmeldelser, og ble i 2019 blant annet kåret til årets beste utstilling av anmelderen i Klassekampen. Utstillingen tas ned 23. august 2020, og dette er siste sjanse til å bli med på omvisning med kunstneren i den populære utstillingen.

Av hensyn til smittevernbestemmelsene vil det være begrenset antall plasser, og du må derfor reservere billett selv om arrangementet er gratis. Det er to muligheter for å være med på omvisning – velg det tidspunktet som passer best for deg.

Torsdag 13. august kl. 18: Reserver billetter her
Torsdag 13. august kl. 19: 
Reserver billetter her

Omvisningene er støtte av Fritt Ord.

 

Kort om utstillingen

I 2016 innførte den danske regjeringen den såkalte smykkeloven som innebærer at myndighetene kan frata flyktninger smykker og andre verdisaker for å finansiere oppholdet deres i landet. Kunstner Shwan Dler Qaradaki har på egenhånd samlet gull fra flyktningleiren Arbat i irakiske Kurdistan. Gullet han samlet inn danner grunnlaget for installasjonene, videoene og tegningene i utstillingen. Qaradaki problematiserer enkeltmenneskets verdi i møte med asylpolitikken og samfunnsdebatten som føres i Skandinavia i dag.

Les mer om utstillingen her.

 

Støttet av:

Fritt Ord

Praktisk Informasjon