Bli med kunstner Shwan Dler Qaradaki på en eksklusiv visning av The Golden Wish, utstillingen som ble kåret til årets utstilling i 2019.

“Årets beste” – Klassekampen
“En av årets vakreste utstillinger” – Dagsavisen

The Golden Wish har høstet fantastiske anmeldelser, og ble i 2019 blant annet kåret til årets beste utstilling av anmelderen i Klassekampen. Utstillingen tas ned 23. august 2020, og dette er siste sjanse til å bli med på omvisning med kunstneren i den populære utstillingen.

Av hensyn til smittevernbestemmelsene vil det være begrenset antall plasser, og du må derfor reservere billett selv om arrangementet er gratis. Det er to muligheter for å være med på omvisning – velg det tidspunktet som passer best for deg.

Torsdag 13. august kl. 18: Reserver billetter her
Torsdag 13. august kl. 19: 
Reserver billetter her

Omvisningene er støtte av Fritt Ord.

 

Kort om utstillingen

I 2016 innførte den danske regjeringen den såkalte smykkeloven som innebærer at myndighetene kan frata flyktninger smykker og andre verdisaker for å finansiere oppholdet deres i landet. Kunstner Shwan Dler Qaradaki har på egenhånd samlet gull fra flyktningleiren Arbat i irakiske Kurdistan. Gullet han samlet inn danner grunnlaget for installasjonene, videoene og tegningene i utstillingen. Qaradaki problematiserer enkeltmenneskets verdi i møte med asylpolitikken og samfunnsdebatten som føres i Skandinavia i dag.

Les mer om utstillingen her.

 

Støttet av:

Fritt Ord

Praktisk Informasjon