Koreografen og danseren Elizabeth Svarstad byr på en unik forestilling med franske barokkdanser under lysekronene på Frogner hovedgård – den første i sitt slag i Norge.

Bli med tilbake i tid til 1700-tallet, med dans, musikk, fransk eleganse, knitrende silketaft og følelsesladet hoffstemning under lysekronene på Frogner hovedgård. Den norske koreografen og danseren Elizabeth Svarstad byr på en unik forestilling med den franske danseren Bruno Benne og den japanske barokkcellisten Mime Brinkmann, alle spesialister i barokkdans og -musikk.

Kjøp billetter:

Fredag 26. august kl. 18 [UTSOLGT]
Lørdag 27. august kl. 18
Søndag 28. august kl. 13
Søndag 28. august kl. 18

Har du problemer med å kjøpe billett? Ta kontakt på 90 75 78 72 eller mar@oslomuseum.no

Forestillingen tar for seg sarabanden – den mest uttrykksfulle av barokkdansene. Forestillingen utforsker dansens kvaliteter, forholdet mellom det stringente og matematiske i samspill med det følelsesfylte og hvordan emosjoner kommer til uttrykk gjennom dansens bevegelser i samspill med musikken. Forestillingen tar utgangspunkt i koreografier skapt av Ludvig 14 sine dansemestere på 1700-tallet. Svarstad leser 1700-talls dansenotasjon og rekonstruerer dansene.

Koreografi: Elizabeth Svarstad
Dans: Bruno Benne og Elizabeth Svarstad
Barokkcello: Mime Brinkmann
Kostymedesign: Anette Werenskiold
Koreografisk konsulent: Ingunn Rimestad
Produsent: Marianne Sævig

 


I samarbeid med Tidvis. Støttet av Kulturrådet og Fond for utøvende kunstnere.

Foto: Nicolas Tourrenc

Kulturdepartementet