God førjul! Se våre åpningstider for jul og nyttår her

Bli med på en dansevandring gjennom Grønland med båttur på Akerselva. Reisen starter på Interkulturelt Museum og beveger seg ned til Vaterland, hvor robåter venter for å ta deg gjennom tunnelen og ut i fjorden.

21. og 22. august inviterer Panta Rei Danseteater og Dansens Hus til dansevandring gjennom bydel Gamle Oslo. I løpet av vandringen

Billetter: UTSOLGT

Reisen starter på Interkulturelt Museum på Grønland, beveger seg ned til Vaterland, hvor robåter venter for å ta deg gjennom tunnelen og ut i fjorden. Vi avslutter ikke reisen før Hovedøya dukker opp rett forut.

Seks unge profesjonelle dansere fra talentprogrammet TILT Grow presenterer hver sin solo skapt i samarbeid med anerkjente norske koreografer; Hege Haagenrud, Mia Habib, Yaniv Cohen, Sudesh Adhana, Melissa Hough og Inés Belli. Soloene er utarbeidet i samarbeid med danserne Karianne Andreassen, Sarjo Sankareh, Martine Bentsen, Victor Amel Olivares Pedersen, Lou Ditaranto og Iannes Bryulant. I samarbeid med scenograf Liam Monzer Alzafari iscenesettes reisen fra hjertet av Gamle Oslo og ut til fjorden.

Oppmøte: Interkulturelt Museum, Tøyenbekken 5. Avsluttes ved Sørenga Sjøbad

Mer info her