Fra panikkdagen til frigjøringsdagene – fotograf Rigmor Dahl Delphin dokumenterte krigsårene fra begynnelse til slutt. Bli kjent med fotografen, se unike bilder fra krigen og bli med på kuratoromvisning i utstillingen Krig og hverdagsliv.

Rigmor Dahl Delphin har vært en viktig person for å dokumentere krigshverdagen i Oslo. Hennes omfattende arkiv var en rik kilde da utstillingen Krig og hverdagsliv ble laget.

Bli med når fotoarkivar Vegard Skuseth forteller om fotografen som dokumenterte krigen. Avsluttes med besøk og omvisning i utstillingen ved kurator.

Reserver billetter her

Din trygghet er viktig for oss. Som et smitteverntiltak må publikum forhåndsbestille plass, selv om arrangementene er gratis.

Digitalt foredrag med Janne Wilberg: En bunker kommer aldri alene

Oslo rommer en spennende bunkerhistorie som er ukjent for mange. Sett deg til rette i sofaen og bli med på en historisk reise fra ditt eget hjem. Se opptaket fra live-sending her.

Opptak fra torsdag 4. mars kl. 18.00

Se mer →
Live-foredrag | Opptak

Oslohistorieseminaret 2023: Nytt fra Oslos middelalder

Er du nysgjerrig på Oslos middelalder- og renessansehistorie? Vil du vite mer om de nye funnene som er gjort i forbindelse med utbyggingen av Follobanen og de siste tiårenes utgravninger i Bjørvika? Velkommen til Oslohistorieseminaret 2023!

Lørdag 14. oktober kl. 10–17

Se mer →
Historieseminar