God førjul! Se våre åpningstider for jul og nyttår her

Bli med på innsiden av den nye utstillingen «Din pust, din stemme». Sosialantropolog og kurator Michelle A. Tisdel tar oss med tilbake til demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo 2020, og gir oss et unikt innblikk i antirasismens historie i Norge.

Michelle A. Tisdel var en av appellantene som var til stede under demonstrasjonen «We can’t breathe – rettferdighet for George Floyd» i Oslo sentrum 5. juni 2020. Tusenvis av demonstranter samlet seg foran Stortinget denne dagen, til tross for at byen var preget av pandemi. Dagen etter bestemte Tisdel seg for å samle inn så mange av protestplakatene hun kunne. Det er disse plakatene som nå er utgangspunkt for den nye utstillingen «Din pust, din stemme» på Bymuseet.

Lørdag 19. og 26. november kl. 13 kan du bli med på innsiden av utstillingen, og få et helt unikt innblikk i historien fra kuratoren selv.

Omvisningene er gratis og det er også gratis inngang til resten av museet på lørdager. Henvend deg i museumsbutikken når du kommer. Velkommen!