Mote, musikk og mat. Et uhøytidelig og musikalsk tilbakeblikk på de viltre 1970-årene ved kunsthistoriker Linken Apall-Olsen

Billetter kan kjøpes her

Saken oppdateres.

Aktuelle utstillinger

Bymuseet

Kvinner ved staffeliet

Hvordan var det å være kunstner og kvinne på 1800-tallet? Bli bedre kjent med Harriet Backer, Asta Nørregaard, Andrea Gram og flere kvinnelige kunstnere.

Fra 12. juni

Utstillingsåpning 12. juni kl. 18

Oslo by – Osloliv

Vil du se sterke figurative malerier av Oslo? Enebeli viser oss byen slik han ser den, uten å sensurere. Han ser byens rom og menneskenes livsstil som en helhet.

Fra tirsdag 24. april kl. 18

Åpning av utstilling i Bylaben

Søttitallet

Vil du bli med tilbake til 1970-tallet? Bymuseet spoler tiden tilbake og gir deg glimt fra tiåret som var preget av EF-strid, kvinnekamp og miljøvern.

Tirsdag - søndag kl. 11–16

Temautstilling

DIVA

Wenche Foss, Johanne Dybwad og Liv Ullmann er bare noen av de norske skuespillerne du får møte i fotoutstillingen «DIVA».

Fra torsdag 7. september

Ny utstilling fra 7. september

OsLove – byhistorie for begynnere

Historien bak dagens mangfoldige storby

Fast utstilling

HOVEDUTSTILLING

Kjøkkenveien til historien

Hvordan så bestemors kjøkken ut? Kjenner du igjen detaljer fra 50-tallskjøkkenet?

Fast utstilling

Drabantbyen

Drabantbyene er elsket og hatet, men hvordan er det for alle som bor i drabantbyene? Bli med inn i tre drabantbyhjem.

Utstilling