Midlertidig lukket

Som følge av de nyeste smitteverntiltakene fra Oslo kommune lukker vi dørene til alle museene midlertidig. Museumsbutikken på Bymuseet er åpen. Vi gleder oss til å se dere igjen når situasjonen tillater det.

Fra mandag 9. november kl. 24.00 har byrådet i Oslo besluttet å innføre en sosial nedstenging av byen. Det innebærer blant annet at «alle virksomheter der det foregår kultur- og fritidsaktiviteter stenges (…)». Bymuseet, Interkulturelt Museum, Arbeidermuseet og Teatermuseet lukker derfor dørene midlertidig. Les mer om Oslo kommunes nye smitteverntiltak.

Arrangementer i regi av Oslo Museum i november vil bli avlyst eller utsatt som følge av de nye smitteverntiltakene. Alle som har reservert plass til arrangementene som berøres vil få tilsendt relevant informasjon.

Følg med her og på våre Facebook-sider for mer informasjon fremover. Vi gleder oss til å se dere igjen når situasjonen tillater det. Ta vare på hverandre.

____________________________

Museumsbutikken på Bymuseet holder åpent

Til tross for at museet er stengt, holder kaféen og museumsbutikken på Bymuseet åpent som vanlig tirsdag til søndag kl. 11–16. Er du på jakt etter en unik julegave? Vi har blant annet byens største utvalg av lokallitteratur.

For å sikre et trygt besøk for alle oppfordrer vi deg om at du følger nasjonale og lokale smitteverntiltak når du er hos oss. Som følge av de nyeste smittevernrådene fra helsemyndighetene ber vi deg blant annet om å bruke munnbind. Velkommen til et trygt besøk!

 

Hva du kan gjøre:

Hva vi gjør: