Kjetil Bang-Hansen har lenge vært en sterk og tydelig stemme i norsk teater. Nå deler han sine refleksjoner og historier fra sine 60 år i Thalias tjeneste.

Teatermuseets Venner inviterer til en spennende time med den toneangivende regissøren, skuespilleren og teaterlederen Kjetil Bang-Hansen søndag 8. mai.

Se Facebook-arrangement

Fremdeles aktiv som regissør kommer han rett fra London, der han har satt opp stykket «Når vi døde vågner», som fikk strålende kritikker og som skal på turné flere steder i Norge i løpet av våren og høsten. Han er også aktuell med monologen «Gudspartikkelen» som for tiden går for fulle hus på Det Norske teatret med Svein Tindberg på scenen. De to har tidligere samarbeidet om Markus-evangeliet, Apostlenes gjerninger og Abrahams barn der de undrer seg over temaet om troen på noe større.

Bang-Hansen har lang erfaring fra Norges teaterscener, både som regissør, teatersjef på Rogaland teater, Den Nationale Scene, Nationaltheatret og Oslo Nye Teater. Han har vært rektor på Statens Teaterskole og var sentral i opprettelsen av Teatret Vårt i Molde i 1972. Samtidig har han alltid hatt en betydelig stemme i den offentlige teaterdebatten og utga i 1987 boka «Trommer og Sang. En samling teaterartikler gjennom 20 år.»

Vi gleder oss til å høre han fortelle om sine 60 år i teatret. Håper vi sees!

Inngang kr. 100,-. Billetten kjøpes i museumsbutikken og gir også adgang til Teatermuseets og Bymuseets utstillinger.

Praktisk Informasjon