Vil du høre Raymond Johansen fortelle om sitt Oslo? Byrådsleder Raymond Johansen, tidligere nøkkelbarn og Tveita-gutt viser hvor han vokste opp og forteller om sin barndom i drabantbyen.

Drabantbyene oppstod som svar på bolignøden i etterkrigstiden og er kritisert for å være barnefiendtlige bomaskiner. Men hvordan opplevde barna selv drabantbylivet?

Om Raymond Johansen
Født i 1961 på Tveita, bor i dag på Lindeberg. Utdannet rørlegger fra Sogn videregående skole. Lang politisk erfaring fra blant annet SV før han i 1997 meldte seg inn i Ap. Engasjert i Vålerenga Fotball til 2009.

I det trykte programmet er denne byvandringen annonsert til 8. mai, men er flyttet til tirsdag 15. mai kl. 18. Velkommen!