Bli med på en interaktiv opplevelse og ta turen tilbake til Oslo havn 1798. Denne kvelden retter vi også blikket mot vår egen tid og de nye bymiljøene ved havna.

I dag er byens havnepromenade i rask utvikling. Fjordbyprosjektet har åpnet opp arealer ut mot sjøen og lagt grunnlaget for en menneskenær byutvikling med nye sykkel- og turveier, servicenæring, kunstprosjekter, boligutvikling og arkitektoniske mesterverk. Men hvordan så havna ut den gang byen het Christiania, og hvilken funksjon hadde den?

Bli med på en interaktiv opplevelse og ta turen tilbake til Oslo havn 1798. Vi skal også kaste blikket mot vår egen tid og sammen skal vi se og høre om noen av de nye bymiljøene på Langkaia, mellom Vippetangen og Operaen i Bjørvika. Møt representanter og gründere bak dagens havneprosjekter.

I samarbeid med TIDVIS AS og SALT art&music.

Reserver billetter her [arrangementet er dessverre fullt. Se våre andre byvandringer.]

Din trygghet er viktig for oss. Som et smitteverntiltak må publikum forhåndsbestille plass, selv om arrangementene er gratis.

Kjenn din by blir i høst arrangert ulike steder i byen, men innendørs, slik at vi oppfyller kravet om minimum en meter avstand mellom publikum. Les mer om hva vi gjør for å ivareta din trygghet.