Vi reiser gjennom Grønlands mathistorie før og nå. Bli med og smak på Grønland! [UTSOLGT]

Mange forbinder Grønland med mat. Området er fullt av spisesteder med mat fra hele verden, det er utsalg av halalkjøtt og ikke minst preges det av alle frukt og grønt-butikkene. Hvem har ikke vært innom her og handlet?

Dette har vært en rød tråd gjennom Grønlands historie. På det gamle kutorget ble det solgt både levende dyr og slaktemat samt enorme mengder jordbruksprodukter. Da bøndene hadde kvittet seg med varene, sto mat og drikke for tur og flere av stedene de var innom, står fortsatt. Bli med og hør om arbeidermat, spisesteder, handel og vandel mens dere får smake på mat fra dagens internasjonale spisesteder.

Vandringen ledes av Marte Ofstad, formidler ved Oslo Museum og sekretær i Enerhaugen, Grønland og Tøyen historielag.

Denne vandringen har begrenset antall plasser og det koster kr. 100,- å delta. Vandringen er utsolgt.

KJØP BILLETT [UTSOLGT]

Oppmøtested: Helga Helgesens plass

 


Dette er en gjentagelse av Enerhaugen, Grønland og Tøyen historielags matvandring i juni. Vandringen er et samarbeid mellom Enerhaugen, Grønland og Tøyen historielag og Grønlands Torg Senterforening.