Bli med på en vandring gjennom Grønlandsleiret med fokus på innflytting og innvandring, arkitektur og byutvikling og menneskelig mangfold.

Bli med til en av Oslos mest interessante og mangfoldige gater. Grønlandsleiret har både monumental arkitektur av høy kvalitet, lave trehus, kaffebarer, restauranter, forretninger og et fargerikt og variert byliv.

Med denne kjente gata som linse, inviterer museumspedagog ved Interkulturelt Museum, Marte Marie Ofstad, oss med på en vandring i de siste 200 årenes byhistorie. Det vil handle om innflytting og innvandring, arkitektur og byutvikling, og ikke minst om menneskelig mangfold i mange varianter før og nå.

Tema: Arkitektur, byutvikling og menneskelig mangfold de siste 200 år
Turguide: Museumspedagog Marte Marie Ofstad

Av hensyn til smittevernbestemmelsene vil det være begrenset antall plasser. Billetter reserveres i forkant via Ticketco. Oppmøtested oppgis på billetten.

Reserver billetter her

I sommer kan du være med på fem vandringer gjennom Oslos gater, der vi utforsker byens utvikling fra middelalderen til i dag.