I sommer har du muligheten til å utforske et av Oslos eldste og nyeste byområder, Bjørvika.

Bjørvika er både et av byens eldste og et av byens nyeste byområder. Denne sommervandringen tar for seg den historiske, arkitektoniske og miljømessige spennvidden i dette området. Det vil blant annet handle om Bernt Ankers barokkhage, bytrær før og nå, senmodernistisk (landskaps)arkitektur og betydningen av det grønne i byrommet.

Tema: Vandring i tid og rom fra den gamle Paléhagen til det nye Munchmuseet
Turguide: Formidlingsleder og kunsthistoriker Linken Apall-Olsen

Av hensyn til smittevernbestemmelsene vil det være begrenset antall plasser. Billetter reserveres i forkant via TicketCo. Oppmøtested oppgis på billetten.

Reserver billetter her – Denne byvandringen er dessverre fullbooket. Send en mail til mm@oslomuseum.no for å melde din interesse, så kan vi sette deg opp på venteliste dersom det skulle åpne seg en plass. Spesifiser hvilken byvandring du er interessert i.

I sommer kan du være med på fem vandringer gjennom Oslos gater, der vi utforsker byens utvikling fra middelalderen til i dag.