Vil du være med på å lage en støyvegg og ambient koselyd?

Polyføkt våger seg denne gangen på en internasjonal eklektisk meny av ukjente og velkjente røster. Fra akustisk og elektronisk, til det visuelle. Fra Norge med en dæsj Nederland, en Kontrabass med en twist, en tøff tyrkisk DJ og en oppdagelse fra Øst, en videokunstner med et lydspor. Kom og oppdag et dugelig alternativ til din vanlige torsdagsunderholdning.

Aslaug Marie Holgersen
Kontrabassutdannet i Oslo og Haag. Ble værende i Nederland i 14 år. Har drevet med en salig blanding av samtidsmusikk, symfoniorkester og friimprovisasjon i forskjellige grupper og ensembler. Forsøker stadig å tøye grensene for hva man kan gjøre med en kontrabass. Kom tilbake til Norge i 2014 og jobber for tiden i kulturskolen og som musikklærer i skolen. Spiller i duo med Ernst van der Loo (elektronikk).

Anja Malec
Anja jobber prosjektbasert og uttrykker seg gjennom animasjon, videoinstallasjon og lyd. Hennes arbeid kretser rundt konsumkulturen som har tendens til å omfavne det populære, det hverdagslige og det eklektiske. Med sin lydperformance “In Conversation with Siri”, ønsker Anja å skape en poetisk innsikt i forholdet mellom teknologi og samfunn.

PK
PK. as a DJ, she has been doing Hardcore/Speedcore performances for the last 5 years in addition to monthly Experimental/Noise-based radio shows called Cocklea, in Colaboradio, Berlin. She is also the coordinator of the Istanbul-based experimental art collective A.I.D.

 

Praktisk Informasjon

Oslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER