Sandsdalen, Fariello, Fetveit

Aftenen står i Harald Fetveit stjernetegn. Mannen med røtter fra 80-tallets Blitz-kjeller (ettersom hvem man spør) og en finger bak “dans for voksne” og en rekke andre konsertserier workshops, events og opptredener han valgte aftenens Triade av Artister som spriker i sitt virke. Som fingre på en kjempe fra den mest kaotiske og engasjerende støy ala Fetveit til Fariellos Jazz-koloriserte stemningsverden til explosiv saxofonist inntil han velger åexplodere på andre lydkilder. Sandsdalens melodiøse og harmoniske sensibilitet med innspill av fra en verden med en solid forhistorie, fra det ikke så støyete Le Corbeau mf. band og eksperimentelle benklær.

Øystein Sandsdalen Persisk setar Dastgah-e-shur.
Det er vel ikke så mye mer å si, sa han. Det blir helt akustisk, sa han.

Dario Fariello spiller som regel sax. Tenk om han spiller sax? Men han har jo en elektrisk feedbacker-bratsj signert Blandhoel. Tenk om han tar med den! Det kan du slett ikke vite. Hvordan skal du finne det ut, hvis du er opptatt av sikker viten?

Harald Fetveit har lånt seg gitar med samme signatur i anledning aftenen. Det kan sikkert leses som et psykoanalytisk tidsmaskineksperiment av påståelige folk som er hekta på sånt.

Praktisk Informasjon

Oslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER