Kunstguppa Nesodden Land Of The Free inviterer med dette til ny åpning i en av cellene på Interkulturelt Museum.

Utstillingen Karnevalet skifter arbeider hver måned og denne måneden er det Christina Christensen som hovedsakelig står for arbeidene.

Nesodden Land of The Free har til denne utstillingsperioden forsket i improsang i en grotte på Nesodden og tenkt over om det finnes frihet i en felles gruppeidentitet.  Og…blir man faktisk glad av å synge i kor som forskningen påstår?
Damekoret Oslo Hardkor ble hyret inn for å synge politiske protestviser foran Rådhuset under Karnevalsparaden 3. mars.
Christina Christensen har undersøkt hva dette koret er og hva koret som fellesskap betyr for medlemmene som er med.

Det er produktene av dette kreative forskningsarbeidet -gjennom lyd, foto og film som publikum vil kunne se under åpningen 15. juni.

Til åpningen dukker noen korister opp og vil holde en ad-hoc forestilling for publikum.

Nesodden – Land of the Free, er en gruppe kunstnere som bor på Nesodden, sør for Oslo.

Gruppen ble dannet etter Vladan Jeremic og Rena Raedles besøk på Nesodden i forbindelse med karnevalsprosjektet The Rolling Classroom of Love and Resistance.

Ved å iscenesette våre karnevalskarakterer i en surrealistisk verden, benytte oss av tildekning og utvikle improviserte performancer, ønsker vi å sette i gang refleksjoner hos publikum rundt blant annet feminisme og frihetsbegrepet.

Medlemmer:
Anita Hillestad (mai) Christina Christensen (juni) Maria Kartveit (juli) Else Krogh-Hansen (august)

Christina Christensen: Billedkunstner og pedagog som arbeider med performance, fotografi, video, tegning, lyd og installasjoner.
Jobber fortrinnsvis med gruppeprosjekter og er særlig opptatt av kreativ undervisning og formidling.

Nesodden – Land of the Free, is a group of four artists residing in Nesodden, south of Oslo.

By staging our characters in a surreal world and through disclosure and performance, we aim to instigate reflections for the audience about the concept of Freedom.

The group will start and end the exhibition period together, then each member will have their designated month exhibiting their individual work.