Hvordan er det å leve i et mangfoldig og sammensatt samfunn, og hvordan kan kunsten operere i dynamikken som oppstår?

Kunstnerne har undersøkt hvordan deres egen kunst vokser ut av engasjement med samfunnet.

Hvor mange historier består virkeligheten av, og vil man i møte med hverandres styrke og sårbarhet kunne skifte perspektiv?

Benedicte Dahm, Mari Ulland, Kari Kolltveit, Åsa Polfjärd, Diana Maria Neder, Line Prip, Ronja Elvenes, Mari Firing Aardal er studenter ved Kunsthøgskolen i Oslo og har utforsket en rekke ulike materialer og teknikker.

Åpning ved kunstner Shwan Dler Qaradaki, aktuell med utstillingen The Golden Wish på Interkulturelt Museum

Utstillingsåpning torsdag 14. november kl. 18-19.30

Utstillingen er et samarbeid mellom Tegnelabben ved Kunsthøgskolen i Oslo og Interkulturelt Museum.