God førjul! Se våre åpningstider for jul og nyttår her

Gjestebud i Tøyenbekken

Åpent verksted og utstilling med kunstnerne Anna Ferm og Maria Jonsson som viser hvordan man lager kopper, tallerkener, skåler og fat av keramikk.

Verkstedet er også et sted for å dele mattradisjoner og utveksle idéer til Interkulturelt Museums nye nabolagskafé som åpner i høst. Deler av servise vil bli brukt i den nye kaféen.

Tidspunkt
Tirsdager og torsdager kl. 10-15 og kl. 18-20
Lørdag 30. september kl. 12-15

19. oktober kl. 18 inviteres alle verksteddeltagerne med venner – til gjestebud der vi sammen tilbreder et måltid og serverer det på serviset vi har laget.

I hele perioden 14. september til 19. oktober vil verkstedet med tilhørende utstilling stå åpent for publikum i museets åpningstid.

Det holdes også verksteder for grupper etter avtale. Ta kontakt med Annelise Bothner-By: abb@oslomuseum.no

Arrangementene krever ingen forkunnskaper.

Kunstnerne Maria Ferm og Anna Jonsson arbeider med å aktivisere ulike offentlige rom gjennom sine prosjekter. De benytter seg av håndverket sitt ved å la mennesker omgås på en annerledes måte. Intensjonen er å forene mennesker og skape samspill, og deltakerne er med og former utfallet av prosjektene. I deres utstilling parallelt med workshopen presenterer de sine arbeidsmetoder gjennom det nylig gjennomførte prosjektet “Making a plate”.

Praktisk Informasjon