Ta med barn, barnebarn, nevøer, nieser, nabobarn og venner til en uforglemmelig julesøndag i Frognerparken. Bli med på julestund i Frogner hovedgård, kjør hest og kjerre gjennom parken og delta på juleaktiviteter og -verksteder.

Finn tilbake til den gode, gamle julemagien! Søndag 4. desember forvandles Frogner hovedgård til et stemningsfullt julehus der barna kan lage hjemmelaget julepynt, delta på morsomme aktiviteter og kreative verksteder og kjøre hest og kjerre gjennom Frognerparken. Her kan barna lage ullengler, rulle lys, fylle lavendelposer, male trehus og -kirker, lage egne julekort og julepynt, støpe tinnsoldater og lage grankranser. Det blir juletregang og teater i ballsalen, eventyrstund og fortellinger fra jul under krigen, filmvisning av gamle oslofilmer og korsang på tunet.

FORHÅNDSKJØP BILLETTER HER

Billett inkluderer inngang, aktiviteter (alle utenom grankranser), verksted, forestillinger og hest og kjerre. Det vil også være mulig å kjøpe billetter i døren, men vi anbefaler flest mulig å kjøpe på forhånd.

Det blir også salg av blant annet sveler, saft, kaffe, julenek og grankranser på tunet og i Frogner hovedgård. Åpen museumsbutikk og kafé.

Velkommen til en uforglemmelig søndag i Frognerparken. Garantert julestemning!

Se Facebook-arrangement

 

Vi tar forbehold om endringer i programmet.