Hvor har du det bra? Social Embroidery Community har samlet historier via broderier fra Tøyen, Grønland, Broolyn, Bronx og Grünerløkka. Fortell din historie gjennom broderi sammen med kunstneren Nina Vestby.

Nå er det Grønland og Interkulturelt Museum som står for tur. Med metoden “Splot” kan du dele dine egne historier gjennom broderi sammen med andre som deltar på workshopene. Vi har broderigarn i vakre farger.

Mer info om Nina Vestby og hennes prosjekter

Gratis worskshops
Torsdag 11. januar kl. 13–17
Torsdag 18. januar kl. 13–17
Lørdag 20. januar kl. 12–15
Torsdag 25. januar kl. 13–17
Torsdag 1. februar kl. 13–17

Andre tidspunkt er også tilgjengelige ved forespørsel. Kontakt Annelise Bothner-by abb@oslomuseum.no

Onsdag 24. januar kl 18
When the heart matters
Velkommen til samtale rundt bordet om “SPLOT” som metode og EUTOPIA hvor broderi er kunstnerisk uttrykk, ytringsrom og handling for refleksjon. Vi undersøker hvor barn og unge har det bra, rundt bordet vil du møte noen av dem som deler sine opplevelser om hvordan det er å være transkulturell og hvor hjertet hører til.

Aina Landsverk Hagen Antropolog Arbeidsforskningsinstituttet OsloMet
Venke Aure Professor Institutt for estetiske fag OsloMet
Nina Vestby Kunster Social Embroidery Community
Dan Vegard Hansen lærer ved Hersleb vgs
Mats Brattlie Biblo Tøyen
Chadia, elev ved Hersleb vgs, jobber på K1 og Biblo Tøyen
Shamsad, Doruntina og Lin elever ved Hersleb vgs med talent for broderi og dialog.
Interkulturelt Museum v/Annelise Bothner-By

1. februar kl. 18
Finnisage
Feiring og utstilling med resultatet av alle broderimøtene på Grønland

Åpent for alle, passer for barn og voksne.