70-tallet revisited: Jan Erik Vold, Kåre Virud, Florrie og nattergalene gjenskaper klubbmiljøet til Club7, Oslos hippeste utested på 70-tallet.

Bymuseet tilbyr både nye og gamle «70-tallister» et gjensyn med personligheter og kulturuttrykk som preget Club 7-scenen.

På scenen står folk som vanket i miljøet. Artistene gir deg et bredt bilde av det varierte musikk -og scenemiljøet fra Oslo i 1970-årene.

KJØP BILLETTER


Arrangementet på Facebook

Program
Dørene åpner kl. 17. Program fra kl. 18.

Kl. 17.15-17.30 Omvisning med Audun Engh. Mulighet for å besøke Bymuseets  utstilling «Søttitallet»

Kl. 17.30-17.45 Filmvisning – en digitalisert versjon av 16mm-film som ble lagt av film7 (Club7s filmklubb). Filmen heter «Lynget fra Loengen» der blant annet en av grunnleggerne bak Club7, Attila Horvat, er medvirkende

Fra kl. 18 Diktopplesning og forestilling ved Jan Erik Vold og Kåre Virud. Florrie og nattergalene spiller og konferansier Knut Erik Strøm deler historier om Oslo mest sagnomsuste utested.

Jazz-vibber fra Club7: Stjernebandet “Rune Klakegg og Vidar Johansens kvartett“. Med seg på klubbscenen har de Tine Asmundsen (bass) og Terje Engen (trommer)

 

Om Club 7
Club7 (1963-1985) var et sentralt møtested og mange søkte hit for å ta del i det pirrende utelivet. Klubben drev både med jazz, teater, poesi, rock, utstillinger, visesang og kafédrift. Det skulle være et fristed og ble en viktig arena for motkulturen som vokste frem fra slutten av 1960-årene.

Praktisk informasjon
Dørene åpner kl. 17
Omvisning i utstillingen “Søttitallet” med Audun Engh kl. 17.15
Konsertstart kl. 18

Det er ikke mulig å ta med medbrakt drikke eller mat inn på tunet, ei heller paraply.

 

Finn Kalvik må dessverre trekke seg fra konserten nå på lørdag grunnet sykdom. Det er beklagelig, men vi jobber med å finne en god løsning. Ta kontakt med oss på post@oslomuseum.no hvis du lurer på noe

Praktisk Informasjon