70-tallet revisited: Jan Erik Vold, Kåre Virud, Finn Kalvik Florrie og nattergalene gjenskaper klubbmiljøet til Club 7, Oslos hippeste utested på 70-tallet.

Bymuseet tilbyr både nye og gamle «70-tallister» et gjensyn med personligheter og kulturuttrykk som preget Club 7-scenen.

På scenen står folk som vanket i miljøet. Artistene gir deg et bredt bilde av det varierte musikk -og scenemiljøet fra Oslo i 1970-årene.

KJØP BILLETTER


Arrangementet på Facebook

Program
Dørene åpner kl. 17. Program fra kl. 18.

Diktopplesning og forestilling ved Jan Erik Vold og Kåre Virud. Florrie og nattergalene spiller og konferansier Knut Erik Strøm deler historier om Oslo mest sagnomsuste utested. Finn Kalvik avslutter konserten med flere kjente låter fra 70-åra.

 

Om Club 7
Club7 (1963-1985) var et sentralt møtested og mange søkte hit for å ta del i det pirrende utelivet. Klubben drev både med jazz, teater, poesi, rock, utstillinger, visesang og kafédrift. Det skulle være et fristed og ble en viktig arena for motkulturen som vokste frem fra slutten av 1960-årene.

Praktisk InformasjonOslo Museum bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette besøket på oslomuseum.no, godtar du bruken av informasjonskapsler. LES MER