Oppdag Christianias eldste gater og bli med inn i rom du kanskje aldri før har sett.

Her skal byen ligge! Bli med fra Christianias torg, innom rådmannens stuer og ut i byens eldste gater. Opplev den flotte salen i Magistratgården og nyt stemningen på kafé Celsius.

Danser og dansehistoriker Elizabeth Svarstad er en av flere som dukker opp på vinterens første vandring. Inne i de flotte lokalene til Kafè Celsius vil hun og historiker Ragnhild Hutchison formidle mattradisjoner, skikk og bruk fra 1600-tallet.

Danser Elizabeth Svarstad. FOTO: Nicolas Tourrenc

Her blir det mulig å få en noe varmt å drikke og noe søtt å spise. Vi åpner også opp dørene til Rådmannsgården 19 og legger ut på en vandring til Magistratgården i Dronningens gate.
I samarbeid med Fortidsminneforeningen og arkitekturhistoriker Lars Roede.

Enkel bevertning innendørs alle datoer. Vandringene er gratis. Program for Bilfritt byliv og Bymuseet er samarbeidpartnere under alle vintervandringene.