Ta med hele familien på en fantastisk reise når Grønland kulturstasjon og bakgården på Asylet forvandles til en fargerik pinata, stappfull av morsomme ting du kan gjøre, oppleve og smake på.

Vårt eventyrslott er fullt av aktiviteter og spennende verksteder der barna kan lære å danse, spille instrumenter eller se forestillinger. I den travle bazaren er det liv og røre, med mange aktiviteter, ting å kikke på og mat fra ulike verdensdeler. Våre vidunderlige klovner, Narrosha og Trudelitt, tumler rundt med store smil og varme hjerter, blant matboder og såpebobler. I teltet er det musikk og dans fra alle verdenshjørner hele dagen.

I år kan barna blant annet bli med inn i den brasilianske regnskogen, lage rytmer med rare ting, få ansiktsmaling, lære breakdance og hallingdans, slappe av i kjærlighetsrommet, besøke den fargerike bazaren, bli med på en musikalsk reise gjennom Afrika til Hawaii, synge arabiske barnesanger og masse mer.

Se Facebook-arrangement

Kom, bli med og opplev Barnas verdensdager i Oslo!

Barnas Verdensdager er Oslo World sin egen barnefestival i festivalen! Det er gratis inngang og det koster ingenting å delta på aktivitetene.

Barnas verdensdager Oslo arrangeres av Oslo World i samarbeid med Interkulturelt MuseumOslo kulturskole og Asylet.

 


Foto i karusell: Lars Opstad

Praktisk Informasjon