Bestilling

Teatermuseet byr på en spennende og mystisk introduksjon til stykket og Ibsens litterære verden og samtid!

Ta med elevene på en reise gjennom tid og rom – tilbake til Ibsens Kristiania, i byen og på teateret, og møt noen av karakterene fra dramaet Vildanden! På veien får elevene en gåte de må prøve å finne et svar på. Introduksjon til Ibsens på Teatermuseet!

Opplegget vårt er tredelt med en introduksjon til Ibsens litterære landskap, det borgerlige Kristiania, en tidsreise til 1885 og en litt annerledes presentasjon av stykkets karakterer og Vildanden på scenen: scenografi, sceneanvisning, kostymebruk, rolletolkning, utdrag fra manus og symbolikk.