Bestilling

Heidrun Sølna Øverby hso@oslomuseum.no / 906 73 725

På Teatermuseet kan dere oppleve en spennende og mystisk introduksjon til “Vildanden” og Ibsens litterære verden.

Ta med elevene på en reise gjennom tid og rom – tilbake til Ibsens Kristiania, i byen og på teateret, og møt noen av karakterene fra dramaet Vildanden. På veien får elevene en gåte de må prøve å finne et svar på. Introduksjon til Ibsens på Teatermuseet.

Opplegget vårt er tredelt med en introduksjon til Ibsens litterære landskap, det borgerlige Kristiania, en tidsreise til 1885 og en litt annerledes presentasjon av stykkets karakterer og “Vildanden” på scenen: scenografi, sceneanvisning, kostymebruk, rolletolkning, utdrag fra manus og symbolikk.

Se Villanden på teaterscenen
I 2020 settes Villanda opp på Det Norske Teatret, med regi av Lars Erik Holter. I samarbeid med Det Norske Teatret kan klassen få oppleve både formidlingsopplegget og se forestillingen.
Pris: 180 kr for teaterbillett og formidlingsopplegg

Mer om samarbeidet med Det Norske Teatret