Skoletilbud

Formidler Gazi engasjerer elever på omvisning
Formidler Gazi engasjerer elever på omvisning. FOTO: FREDRIK BIRKELUND / OSLO MUSEUM

Mangfold og Minoriteter

Museumspedagogene ved Interkulturelt Museum tilbyr gratis skoletilbud

8.−10. trinn og vgs.

Se skoletilbudene:

Frihet på vent
Hvordan er det å leve i en flyktningeleir? Hva betyr det for et barns trygghet og opplevelse av sine omgivelser? Hva tenker foreldrene om fremtiden for seg og sine?

Bli kjent med rom i Norge
Hvordan lever norske rom i dag? Hva kjennetegner romsk kultur? Hva er en nasjonal minoritet? Hva skal vi si: Rom eller sigøyner?

Byvandringer på Grønland
«Tøyengata forever» og «Grønland for grønnskollinger» Velkommen til en byvandring på Grønland.Ta pulsen på Norges mest internasjonale bydel!

Undervisning kan bestilles hos Marte Marie Ofstad: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker du å ta med klassen din på egenhånd? Ta kontakt med Marte Marie Ofstad, så legger vi til rette for det dere skal få en god opplevelse under besøket i utstillingene.

Tilbudene er gratis for osloskolene