Mote, musikk og mat. Et uhøytidelig og musikalsk tilbakeblikk på de viltre 1970-årene ved kunsthistoriker Linken Apall-Olsen

Billetter kan kjøpes her

Saken oppdateres.

Aktuelle utstillinger

Bymuseet

Søttitallet

Vil du bli med tilbake til 1970-tallet? Bymuseet spoler tiden tilbake og gir deg glimt fra tiåret som var preget av EF-strid, kvinnekamp og miljøvern.

Tirsdag 21. november kl. 18

Utstillingsåpning

DIVA

Wenche Foss, Johanne Dybwad og Liv Ullmann er bare noen av de norske skuespillerne du får møte i fotoutstillingen «DIVA».

Fra torsdag 7. september

Ny utstilling fra 7. september

Oslo sier. Språk i byen

Hva forteller språket om oss? Test kunnskapene dine, lær mer om flerspråklighet og hør lyden av Oslo-språket før og nå.

Utstillingen står ut 2017

Utstilling

Kjøkkenveien til historien

Hvordan så bestemors kjøkken ut? Kjenner du igjen detaljer fra 50-tallskjøkkenet?

Fast utstilling

OsLove – byhistorie for begynnere

Historien bak dagens mangfoldige storby

Fast utstilling

HOVEDUTSTILLING

Drabantbyen

Drabantbyene er elsket og hatet, men hvordan er det for alle som bor i drabantbyene? Bli med inn i tre drabantbyhjem.

Utstilling