Nå kan barna reise tilbake i tid og oppleve Frogner hovedgård anno 1865. Barna får høre om det spennende livet på gården og får muligheten til å smake på historien. 

Frogner hovedgård er en herregård med røtter tilbake til 1700-tallet. Frem til 1909 var dette et sted hvor rike borgere bodde, ferierte og inviterte til flotte selskap. Av barna som bodde her ble oppveksten på Frogner beskrevet som et rent eventyr og et paradis for barn.

Barnetilbud på Bymuseet

Førjul på Frogner

Vil du oppleve skikkelig julestemning sånn som i gamledager? I over 30 år har Bymuseet invitert hele Oslo til det som kalles "byens koseligste juleverksted".

Søndag 3. desember kl. 11 - 16

Se mer →
Juleverksted

Bydetektiven

Den nylanserte appen «Bydetektiven» gjør historien levende. Med teknologien utvidet virkelighet (augmented reality) kan du se inn i toromsleiligheten til en storfamilie, oppleve kraften til Akerselva og se hvordan Karl Johan har forandret seg gjennom årene. Premie og diplom til alle som deltar!

Tirsdag - søndag kl. 11

Se mer →
I museets åpningstider

På sporet!

Bli en ekte detektiv! Barna får et spennende oppdrag i utstillingen «OsLove – byhistorie for begynnere» og blir utstyrt med kart og koffert.

Søndager kl. 13

Se mer →
Barnetilbud

Eventyr på Frogner

Reis tilbake i tid og opplev Frogner hovedgård anno 1865. Barna får høre om det spennende livet på gården og får muligheten til å smake på historien.

Se mer →
Lørdager kl. 13

Praktisk Informasjon